Borstvoedingskliniek

In verband met de voorzorgsmaatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus  is het tijdelijk niet mogelijk om een persoonlijk consult of verblijf in de borstvoedingskliniek af te spreken. Wij zijn bereikbaar via onze telefonische hulplijn 0900-3223553 (€ 1,00 per minuut), een ingepland telefonisch consult of via video-consult. De telefonische en video-consulten zijn in te plannen via de agenda, klik hier voor de link.

Wij bieden een voor Nederland unieke mogelijkheid om een hele dag aanwezig te zijn in onze borstvoedingskliniek. U komt ’s ochtends tussen 09:00 en 09:30 uur met uw baby naar de kliniek en vervolgens wordt u gedurende de dag tijdens meerdere voedingen ondersteund door een lactatiekundige.  Hierdoor heeft u tijd om tips uit te proberen en zo nodig nog aanvullende informatie te vragen. Tussen de voedingen door kunt u zelf ontspannen in een relaxstoel, een dutje doen op de bank, een kopje thee of koffie drinken met de andere moeders of een wandelingetje maken met uw baby.

Tussen 15:00 en 16:00 uur gaat u weer naar huis. U blijft met maximaal 4 moeders met baby’s tegelijk in de kliniek. Er is voor iedere moeder en baby een afgeschermde hoek ingericht met een relaxstoel en een babybedje. Er zijn twee afsluitbare consultruimtes voor adviezen die meer privacy vragen.

Wij verzorgen water, koffie of thee. Voor een lunch en snacks dient u zelf te zorgen. Als u baby niet alle melk direct aan de borst kan drinken vragen wij u ook afgekolfde melk, kunstvoeding, kolfmaterialen en/of voedingsmiddelen zoals fles mee te nemen. In de kliniek is een koelkast en een flessenwarmer aanwezig.

Het verblijf in de kliniek is alleen bestemd voor u en uw baby. Het is niet mogelijk om andere kinderen, partners of anderen mee te nemen. Tijdens een persoonlijk consult is dit wel mogelijk.