• Sale!

  Borstvoeding; handleiding voor de zorgverlener is een standaardwerk voor zorgverleners rondom borstvoeding. Deze oude druk (2014) is nu met korting te verkrijgen.

  Borstvoeding; handleiding voor de zorgverlener bevat inzichten op het gebied van borstvoeding. Het boek is uitermate geschikt als studieboek en naslagwerk. Ieder hoofdstuk sluit af met een samenvatting en een aantal vragen. Met de uitgebreide bronvermelding kan eenvoudig nog meer informatie worden gevonden over een bepaald onderwerp.
 • Handkolf met flexibel schild.
 • Rite Aid Hydrogel Borstkompressen zijn ontwikkeld voor de verzorging van een gevoelige en/of kapotte huid. De natuurlijke vochtbalans van de huid wordt hersteld, waardoor het herstel sneller verloopt. De kompressen zijn verzachtend en genezend.
 • Superabsorberende zoogcompressen op gelbasis.
 • Om de melk op te vangen aan de ene borst als aan de andere borst gevoed wordt. Met deze simpele volledig siliconen kolf kan ook incidenteel een voeding afgekolfd worden. Is niet geschikt voor het op gang brengen van de moedermelkproductie of voor structureel afkolven van moedermelk. Kolf is niet lekdicht afsluitbaar, dus voor vervoer moet melk overgegoten worden in afsluitbaar bakje, zakje of flesje. Eenvoudig te reinigen omdat kolf uit één stuk bestaat.
 • Wollen zoogcompressen Lanacare

   14,00 16,00
  LANACare wollen borst- en/of zoogkompressen zijn ontworpen door LANACare en gemaakt uit 100% pure Merino wol. Wollen kompressen zijn ongelooflijk zacht en zacht en houden de borsten warm. Bij klachten als gevoelige borsten, verstoppingen of het syndroom van Raynaud kunnen de kompressen bijdragen aan het verminderen van de klachten. Natuurlijke warmte van de wol stimuleert de bloedsomloop. Wol absorbeert vocht zonder nat aan te voelen en voorkomt dat de borst afkoelt. LANACare-kompressen bevatten natuurlijke lanoline dat verzachtend werkt bij gevoelige tepels. De kompressen zijn zeer royaal zodat ze een groot gedeelte van de borst bedekken. Er zijn ovale kompressen die ook het klierweefsel aan de zijkant van de borst richting de oksel bedekken, de ronde kompressen zijn leverbaar in verschillende maten. S is geschikt voor cupmaat B/C M is geschikt voor cupmaat D/E Ovaal tijdelijk niet leverbaar. De kompressen worden per paar geleverd.