Consult

Een afspraak maken voor een consult kan op werkdagen tussen 09:00 en 11:00 uur via 036-5361600.
Buiten deze tijden kunt u de voicemail inspreken of een email sturen. Wij nemen dan binnen uiterlijk 1 werkdag contact met u op.

Zelf voeden is niet moeilijk, maar je moet het wel leren. Soms zijn er bijzondere omstandigheden of doen zich problemen voor waarvoor specifieke kennis en ervaring nodig is. Als lactatiekundige IBCLC/NLG en babyspecialist zijn wij opgeleid om u daarin te ondersteunen.

Of u nu advies nodig heeft over het aanleggen van de baby bij borstvoeding of over het huilen van uw baby, u kunt bij ons terecht.

Over het algemeen geldt, hoe sneller een probleem wordt gesignaleerd en met de juiste adviezen wordt benaderd, hoe eerder het probleem zal zijn opgelost.

In de kraamweek  doen we een consult bij u thuis. Na de kraamweek maken we graag een afspraak voor een videoconsult met u. Een eerste consult duurt maximaal anderhalf uur. De kosten van het consult zijn inclusief reiskosten, indien nodig terugkoppeling naar de verloskundige en/of kraamzorginstelling, JGZ en/of huisarts en een telefonische evaluatie van de aangeboden adviezen. Veel zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte van) een lactatiekundig consult als u aanvullend verzekerd bent. Controleer uw polisvoorwaarden of u voor vergoeding in aanmerking komt.

U betaalt na afloop van het thuisbezoek contant of per PIN aan ons en krijgt voor het videoconsult een factuur met een IDEAL-link die u vooraf dient te voldoen. De factuur betaalt u eerst zelf en kunt u daarna indienen bij uw verzekering als u voor lactatiekundige zorg verzekerd bent (via aanvullend pakket). U ontvangt van ons de factuur met onze aansluitnummers bij de verschillende verenigingen via de mail.

Wij schrijven geen verklaringen voor verzekeraars om voor vergoeding van een borstkolf in aanmerking te komen.