Over Ons

Carla Bakker en Elly Krijnen, beiden lactatiekundige NLG en IBCLC, wij zijn de gezichten achter BABY&BORST B.V.  in Almere. Sinds 2005 werken wij samen in onze borstvoedingspraktijk en opleidingscentrum.

Wij zijn beiden gecertificeerd lactatiekundige en hebben daarnaast een breed scala aan aanvullende opleidingen gedaan: babymassage, borstmassage, draagdoekconsulent, overgangsconsulent, HUG your baby, bevordering veilige hechting en babygebarentaal.

Wij vinden het leuk om ouders te begeleiden tijdens de borstvoedingsperiode. Wij gaan daarbij uit van het natuurlijk functioneren van het lichaam, gedrag en reflexen. Ons motto daarbij is; “Niets moet, alles mag”, wij geven advies maar geen regels. Op verzoek staan wij u graag bij met onze adviezen, maar de ouders hebben de regie en bepalen wat zij voor hun situatie het beste vinden.

Aangesloten bij  

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen (NVL) ende Vereniging Specialisten Borstvoeding en Babybegeleiding (VSBB) waardoor onze consulten door veel zorgverzekeraars in de aanvullende verzekering vergoed worden.

Ook zijn wij aangesloten bij Klachtenportaal Zorg (KPZ) om klachten & geschillen op een goede wijze te behandelen. We hebben een geregistreerde klachtenregeling en een onafhankelijke klachtenfunctionaris.